Google Merchant Center Yanlış Beyan

Kerem

Kafa Üye
Merhaba, ürün eklenmesiyle ilgili bir sorunla karşılaştım. Bugün ikinci incelemeyi istedim ve bir hakkım kalmış. Bu konuda bilginiz var mı, daha önce bu sorunla karşılaştınız mı? Aşağıda ki görsel de işletme bilgilerini düzeltmek gerekiyormuş. Sirius Kırtasiye olarak düzelttim ama olmazsa son şansımı boşa harcamak istemiyorum.

1000106637.jpg

Son hakkı kullanmadan önce sitedeki bilgilerin GMC'dekiyle birebir aynı olduğundan emin olun. Bu uyarıda Google işletme adına, açık adrese, telefona ve e-postaya bakıyor; bunlar sitede footer'da ya da iletişim sayfasında görünür olmalı ve GMC'de yazanla harfi harfine eşleşmeli. İade ve kargo politikası sayfaları da ana sayfadan ulaşılabilir olsun. Hepsi yerindeyse incelemeyi öyle isteyin.

Yine kabul etmemiş 🤦‍♂️ 17 eylül e kadar inceleme başlatamayacağım zaten, tekrar bir elden geçireyim.

Son hakkı kullanmadan önce sitedeki bilgilerin GMC'dekiyle birebir aynı olduğundan emin olun. Bu uyarıda Google işletme adına, açık adrese, telefona ve e-postaya bakıyor; bunlar sitede footer'da ya da iletişim sayfasında görünür olmalı ve GMC'de yazanla harfi harfine eşleşmeli. İade ve kargo politikası sayfaları da ana sayfadan ulaşılabilir olsun. Hepsi yerindeyse incelemeyi öyle isteyin.
Tekrar biz gözden geçireyim hocam herşey birebir aynı olacak şekilde el attım ama belki bişey gözümden kaçmıştır.

Ek olarak işletme adını düzeltin. Açıklama şeklinde değil mağaza ismi şeklinde yazın ve semboller kullanmayın.
Hocam işletme adını "Sirius Kırtasiye" olarak düzelttim ama kabul etmedi. Ne yazmak doğru olur ki. Alan adı kirtasiyemalzemesi.com olduğu için Kırtasiye Malzemesi yazsam mı kabul eder diye düşünmeye başladım.

Hocam “Kırtasiye Malzemesi” yazmanızı önermem. Alan adının kirtasiyemalzemesi.com olması, işletme adının da aynı olması gerektiği anlamına gelmiyor. İşletmenin müşteriye görünen gerçek adı Sirius Kırtasiye ise Merchant Center'da da bu şekilde kalması daha doğru.

“Sirius Kırtasiye” ile de kabul edilmediyse sorun büyük ihtimalle sadece isim değildir. Özellikle ekranda Yanlış Beyan uyarısı da var. Son hakkı kullanmadan önce site ile Merchant Center'daki firma adı, adres, telefon, iletişim, iade ve kargo bilgilerinin tamamını kontrol etmek lazım. İsmi kabul ettirmek için farklı isimler deneyerek son inceleme hakkını riske atmayın.

Verdiğiniz bilgiler ile örtüşmeyen bilgiler var mı onları tek tek kontrol etmeniz gerekiyor.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
184
Kullanıcılar
33
Son üye
Safran
Geri