Denizli Büyükşehir’den Kadın Girişimcilere E-Ticaret Desteği

Oba Beyi

Administrator
Yönetici
Yetkili
r260409145917945.jpg

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kadınların ekonomik hayatta daha aktif rol almasını sağlamak amacıyla yeni bir eğitim programı başlatıyor. Kent Konseyi, Trendyol ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında, kadın girişimcilerin dijital ticaret alanında güçlenmesi hedefleniyor.

“Üreten Kadınların E-Ticaret Yolculuğu” adıyla hayata geçirilen program, kadınların sadece yerel pazarlarda değil, ulusal ve uluslararası dijital platformlarda da yer almasını amaçlıyor. Eğitimlerde marka oluşturma, dijital pazarlama ve e-ticaret süreçlerinin yönetimi gibi konular ele alınacak.

14 Nisan 2026 tarihinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek eğitim programında alanında uzman isimler katılımcılarla bir araya gelecek. Gün boyu sürecek etkinlikte hem teorik bilgiler hem de uygulamaya dönük stratejik içerikler sunulacak.

Programın ilk bölümünde Güney Ege Kalkınma Ajansı uzmanı İrfan Sezgin, “Güçlü Markalar Yaratmak ve Hikâyeyi Değere Dönüştürmek” başlıklı sunum gerçekleştirecek. Ardından Trendyol temsilcisi Nuri Erdoğan, e-ticaret süreçleri ve satıştan teslimata kadar olan tüm operasyonel aşamalar hakkında bilgi verecek.

Katılımın ücretsiz olduğu eğitim programına, kadın girişimciler ve girişimci adayları online başvuru ile dahil olabilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelerle kadınların üretime katılımını artırmayı ve dijital ekonomide daha güçlü bir yer edinmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
138
Kullanıcılar
12
Son üye
ilker yansımaz
Geri