E Ticareti Öğrenmeye Geldim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kerem

Kafa Üye
Merhabalar, tanışmak için bir alan bulamayınca buradan merhaba demek istedim. Bir süredir e-ticareti daha doğrusu ticareti öğrenmeye çalışıyorum. Şuan kırtasiye üzerine stoksuz satış yapmak için XML veren firmaları araştırıyorum. kirtasiyemalzemesi.com gibi güzel bir alan adı var elimde yavaştan siteyi düzenlemeye başladım. Piyasanın çok üstüne çıkmadan fiyat yazabileceğim şekilde XML bulabilirsem güzel bir proje olacağına inanıyorum. Kırtasite/ofis malzemesi + oyuncak şekilde düşünüyorum. Sizlerin tavsiye ve eleştirileri benim için çok değerli.

Merhaba,
Hoş geldiniz. Öğrenmek ve istek varsa yapabilirsiniz.
Öncelikle domaininiz gayet güzel bir domain onu belirteyim. Stoksuz satış yapabilirsiniz. Fakat rekabet için şüpheli derim. Rakiplerinize oranla pahalı kalabilirsiniz. Dropshop yanında belirli seri giden ürünleri belirlemenizi ve bu ürünleri kendi stoklarınızdan çıkmanızı tavsiye ederim. Bu ürünleri belirlemek için pazaryerlerinde ve rakip sitelerde çok satanları inceleyerek çalışma yapabilirsiniz.

Hoş geldiniz. Sizin için kırtasiye xml veren firmaları araştıracağım. Bir konu açarak paylaşırım.
Dropshop yaparken ürünleri kendi stoklarınıza kaydırmaya ve stoklu çalışmaya özen gösterin. Kazançlarınızı stoklara yatırarak hem sermaye hem de daha uyguna satış yapabilirsiniz. Sitenizde gayet güzel görünüyor. Başarılı, ufak tefek eksikler zamanla toparlanır.

Geri