Şuanda kullanmıyorum. Fakat, sistemi yavaşlatan tema problemi esas sorunlarımdı.
Eklenti olarak, sipariş butonları (hemen al, whatsapp sipariş ver, teklif al)gibi ile çok sorunlarım vardı. Tema dosyaları üzerinden düzenlemeler yapmak zorunda kaldık.
Bende asıl eksik gördüğüm taraf fiyat ve stok tarafı: Woo'yu tek kaynak yapıp pazaryerlerini oradan besleyen, senkron bozulduğunda hangi üründe patladığını söyleyen bir eklenti. Var olanların çoğu XML üretiyor ama hata olduğunda sessiz kalıyor.
35k için sorunsuz aktarım yaptıysa, ayakta alkışlamak gerekir.

35 bin ürünle sorunsuz bitmesi gerçekten iyi, hangi eklenti olduğunu yazarsan sevinirim.
Bizde bu ölçekte asıl sıkıntı aktarımdan sonra başlamıştı: postmeta şişince ürün listeleme ve toplu stok güncellemesi yavaşlıyor, bir de feed WP-Cron'da üretiliyorsa faturayı ilk giren ziyaretçi ödüyor. Yayına aldıktan sonra kategori sayfalarının sorgu süresine bir bakmanı öneririm.
Hocam şu xml eklentisini demiyorum bir yandan. Tüm ürünlerin fiyatlarını değiştirmek için tekrar başlattım eklentiyi. Muhtemelen oda kasıyordur şuan. Herşey bitsin hız sorunu için tekrar uğraşacağım.Hocam kategorilerde geç yüklenme durumu vardı. Şimdi tekrar inceledim biraz daha hızlı sunucu kaynaklı olabilir. Ama yoğun trafik alacağı dönemlerde sistemin kasılmaması için önbellek çalışması yapılması gerekiyor. Redis Object Cache sunucunuzda varsa kullanmanızı tavsiye ederim.